Previziuni astrologice

berbec   Perioada propice inchegarii unei relatii de dragoste sau a revigorarii uneia mai vechi. Este posibil  sa primiti o suma de bani, o prima ori un castig oarecare, care va poate permite sa plecati undeva in vacanta.

taur   Este cazul sa va dedicati mai mult problemelor de familie. Un eveniment pe plan profesional, o promovare ori o marire de salariu va asteapta – daca veti sti sa fructificati oportunitatile care se ivesc.

gemeni   Va veti intalni cu cineva pe care nu l-ati mai vazut de mult. E bine sa incercati sa va relaxati undeva, la mare sau la munte si sa eliminati astfel stresul acumulat in ultima perioada.

rac   Cheltuielile va depasesc veniturile in aceasta perioada, dar este posibil sa primiti o suma de bani, o datorie ori o prima. Nu este cazul sa va aventurati si mai mult in investitii financiare.

leu 1   Cineva dintre rude ori prieteni apropiati, pe care nu l-ati vazut cam de multisor, va va face o vizita. Nu este o perioada prea reusita pe plan sentimental, dar va veti putea simti bine in grupul de prieteni, cu care este posibil sa plecati intr-o calatorie.

fecioara   Perioada buna pe plan financiar. La sfarsitul saptamanii, cineva va va invita la un eveniment monden, ori o nunta sau un botez. Incercati sa evitati certurile sau discutiile in contradictoriu.

balanta    Este o perioada in care va faceti bilantul cheltuililor si al veniturilor. Este posibil sa reinnodati o poveste de dragoste mai veche sau sa legati una noua. La sfarsitul saptamanii, cineva dintre apropiati va va invita intr-o calatorie – la munte sau la mare.

scorpion    Se pare ca veti trai o poveste de dragoste, una noua sau veti reinnoda alta mai veche. La serviciu, o perioada tensionata; este bine sa incercati sa va relaxati seara, facand plimbari prin parc ori zone cu verdeata.

sagetator   Cineva dintr-o alta tara va va invita intr-o calatorie. Perioada dificila pe plan sentimental, este bine sa evitati conflictele. Nu incercati sa luati decizii importante in aceasta perioada.

capricorn   Perioada fasta pe plan financiar, insa nu e recomandabil sa va aventurati in cheltuieli prea mari. Cineva dintre apropiati va va invita la o iesire, spre sfarsitul saptamanii. E bine sa va duceti, fie si numai ca sa va mai relaxati un pic.

varsator   Este posibil sa va indragostiti nebuneste, insa nu este cazul sa va pierdeti cu totul capul. Acordati mai multa importanta problemelor de sanatate, pe care le-ati cam neglijat in ultima vreme. Daca aveti posibilitatea, mergeti la mare sau la munte; va va ajuta sa va mai relaxati un pic.

pesti    Un eveniment de familie, o nunta, un botez sau o aniversare va ocupa majoritatea timpului cu pregatirile. Lasfarsitul saptamanii, s-ar putea saprimiti o suma importanta de bani, insa cheltuielile va vor intrece, in continuare, veniturile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s